Ακουστικά & Μικρόφωνα

Εμφάνιση όλων των 7 αποτελεσμάτων

 • Tιμή 3,90

  Ovleng 3.5mm Headset L900MV, Microphone, Black

  Tιμή 3,90

  Tα OVLENG  ακουστικά προσφέρουν καθαρό ήχο, καθώς και πραγματικά ευαίσθητο μικρόφωνο, για να απολαύσετε τις τηλεφωνικές σας συνομιλίες. Αυτά τα ακουστικά δημιουργήθηκαν για Tablets, smartphones, φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές.Ιδανικα για εκμάθση και χρήση Skype.

 • Tιμή 5,00

  Element MC-100 PC Microphone

  Tιμή 5,00

  MC-100

 • Tιμή 9,90

  Element HD-600W Stereo Headphones (White)

  Tιμή 9,90

  HD-600

 • Προσφορά!
  Εκπτωση
  Black Friday
  Tιμή 19,00 13,00

  Element HD-1000G Takeda

  Tιμή 19,00 13,00

  Τα ακουστικά Element προσφέρουν επαγγελματική απόδοση ήχου στα παιχνίδια. Ενσωματώνει πιο προηγμένες λειτουργίες για να μπορούν οι παίκτες να μπαίνουν πλήρως στο παιχνίδι. Τα ηχεία υψηλής πιστότητας δημιουργούν ποιοτικό ήχο και δημιουργούν ένα μοναδικό ακουστικό περιβάλλον χάρη στους άνετους και προσαρμόσιμους μαλακούς βραχίονες. Το μικρόφωνο σας ενσωματώνει την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την καταστολή θορύβου και παρέχει εξαιρετική επικοινωνία δίνοντας μέγιστο ρεαλισμό στα παιχνίδια.

 • Tιμή 13,99

  Trust Elvii Vintage Microphone

  Tιμή 13,99

  Vintage Επιτραπέζιο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης.

 • Tιμή 19,99

  Zeroground HD-2200G Takashi

  Tιμή 19,99

  Τα ακουστικά Zeroground προσφέρουν επαγγελματική απόδοση ήχου στα παιχνίδια. Ενσωματώνει πιο προηγμένες λειτουργίες για να μπορούν οι παίκτες να μπαίνουν πλήρως στο παιχνίδι. Τα ηχεία υψηλής πιστότητας δημιουργούν ποιοτικό ήχο και δημιουργούν ένα μοναδικό ακουστικό περιβάλλον χάρη στους άνετους και προσαρμόσιμους μαλακούς βραχίονες. Το μικρόφωνο σας ενσωματώνει την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την καταστολή θορύβου και παρέχει εξαιρετική επικοινωνία δίνοντας μέγιστο ρεαλισμό στα παιχνίδια.

 • Tιμή 23,00

  Zeroground HD-2300G Xiroshi

  Tιμή 23,00

  Τα αθλητικά ακουστικά Zeroground προσφέρουν επαγγελματική απόδοση ήχου στα παιχνίδια. Περιλαμβάνει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, ώστε οι παίκτες να μπορούν να μπουν στο παιχνίδι. Έχει μια προσομοίωση δερμάτινη μαξιλαροθήκη και ωτοασπίδες για να φορέσει για πολύ καιρό χωρίς να αισθάνεται καταπιεστική. Earmuff γεμάτο ύψος ελαστικό σφουγγάρι, να εξαλείψει εντελώς το φαινόμενο της σύσφιξης αυτιά. Η μεγάλη ευαισθησία στο μικρόφωνο θορύβου μπορεί να εξαλείψει την παρεμβολή θορύβου στο περιβάλλον. Βαθιά μπάσα, Με μικρόφωνο, Μαλακό δέρμα, Εύκολη προσαρμογή έντασης ήχου και Led.