Εκτυπωτές

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Tιμή 49,00

  HP DeskJet 2130 AiO

  Tιμή 49,00

  Απλοποίησε την καθημερινή εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή με τον εκτυπωτή HP DeskJet Ink 2130 που φέρνει τα πάντα εις πέρας από την πρώτη στιγμή. Επιπλέον, εξοικονόμησε χώρο με τον all-in-one που είναι σχεδιασμένος να χωρά παντού.

 • Tιμή 59,00

  HP DeskJet 2721e AiO Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Inkjet με WiFi και Mobile Print

  Tιμή 59,00

  Ευκολία από την πρώτη στιγμή

  Άρχισε να εκτυπώνεις πιο γρήγορα. Ρύθμισε εύκολα αυτόν τον εκτυπωτή all-in-one για εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή με τα εύχρηστα στοιχεία ελέγχου. Εξοικονόμησε χώρο με έναν συμπαγή all-in-one που είναι σχεδιασμένος να χωρά στο γραφείο σου, σε ράφι ή οπουδήποτε θέλεις.

  Περισσότερες εργασίες με λιγότερα χρήματα

  Εκτύπωσε περισσότερο με λιγότερο κόστος, χρησιμοποιώντας τη Νο1 μάρκα εκτυπωτών και αυθεντικά δοχεία μελάνης HP. Μοναδική αξία – Εκτύπωσε έως και τις διπλάσιες σελίδες με τα αυθεντικά δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας της ΗΡ.

 • Tιμή 129,00

  HP 107a Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser

  Tιμή 129,00
  Εξασφαλίστε υψηλή απόδοση εκτύπωσης σε προσιτή τιμή και δημιουργήστε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας εύκολα. Εκτυπωτής με δυναμική λειτουργία ασφάλειας. Προορίζεται αποκλειστικά για χρήση με δοχεία με αυθεντικό chip της HP. Δοχεία με chip που δεν είναι της HP ενδέχεται να μην λειτουργούν, και εκείνα που λειτουργούν τώρα μπορεί να μην λειτουργούν στο μέλλον.
  Απόδοση laser σε προσιτή τιμή
  Ο εντυπωσιακά μικρός εκτυπωτής laser προσφέρει εξαιρετική ποιότητα, σε κάθε σελίδα. Εκτυπώστε ευκρινές κείμενο, έντονο μαύρο χρώμα και καθαρά γραφικά. Βασιστείτε σε έναν εκτυπωτή laser υψηλής απόδοσης με προσιτή τιμή.
  Σχεδιασμένος για να χωράει στον χώρο σας
  Αυτός ο εκτυπωτής χωράει σχεδόν παντού – είναι τόσο μικρός και εργονομικός. Εξασφαλίστε ταχύτητες εκτύπωσης έως 20 σελ/λεπτό.1