Προσφορές Brand Shops Build & Order
0 τμχ
0,00 €
Αναζήτηση προϊόντων Καλως ήλθατε! Δημιουργήστε ένα λογαριασμό μέλους ή κάντε log in
Progressive.gr > Προιόντα Stock > Ήχος > Πληροφορίες προϊόντος

 


KEF Instant Theatre KIT100 Silver (stock) 
Η Kef επέλεξε να σχεδιάσει το ΚΙΤ100.

Τα ηχεία όπως και η κεντρική μονάδα έχουν περίβλημα από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο, μεγάλο βάρος και καλή ποιότητα κατασκευής, με σημασία στην λεπτομέρεια: Η χρήση υλικών με έντονες ανακλαστικές ιδιότητες στην πρόσοψη της κεντρικής μονάδας και στο υπογούφερ μειώνουν το υποκειμενικό μέγεθος και όποιος πεί ότι το KIT100 <<φορτώνει>> τον χώρο με την παρουσία του θα είναι, το λιγότερο, υπερβολικός.

Από την άλλη, η χρήση των μονάδων Uni-Q και NXT στα ηχεία έχει επιτρέψει έναν σχεδιασμό που τα κατατάσσει στα ομορφότερα μικρά ηχεία που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Η κεντρική μονάδα είναι συμβατή με DVD-Video, DVD+/-RW, CD, CD-R/RW και CD MP3, τον αποκωδικοποιητή (συμβατό με Dolby Digital, Pro Logix II και DTS), και τον ραδιοφωνικό δέκτη (AM/FM με δυνατότητα RDS).

Από πλευράς εισόδων, πρσφέρονται τρείς αναλογικές, από τις οποίες οι δύο υποστηρίζουν ήχο και εικόνα (Composite και S-Video), και μία ψηφιακή.

Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του έξοδο συνιστωσών με δυνατότητα προοδευτικής σάρωσης, SCART με δυνατότητα RGB, composite και S-Video για την εικόνα, μία αναλογική και μία ψηφιακή για τον ήχο

Η Kef έχει βασίσει το KIT100 στον επεξεργαστή Vaddis 5 της Zoran

Πρόκειται για έναν επεξεργαστή 32bit ο οποίος προσφέρει deinterlacing και δυνατότητα pulldown 3:2/2:2 για την έξοδο προοδευτικής σάρωσης, 10bit DACs στην έξοδο βίντεο καθώς και μία σειρά από άλλες δυνατότητες.Οι τελικοί ενισχυτές τους συστήματος φιλοξενούνται στο υπογούφερ, είναι τάξης D και αποδίδουν 45w για τα κυρίως και τα περιφερειακά ηχεία και 65w για το υπογούφερ. Το τελευταίο χρησιμοποιεί μία μονάδα δέκα ιντσών με κώνο από πολυπροπυλένιο που φορτίζεται από μία καμπίνα κλειστού τύπου.

Τα ηχεία του συστήματος χρησιμοποιούν την ομαξονική μονάδα Uni-Q της Kef με μιντ/γούφερ των 100 χιλιοστών και τουίτερ με θόλο από Mylar 14 χιλιοστών σε συνδυασμό με ένα πάνελ NXT που εκπέμπει διπολικά.

Η κατασκευή των ηχείων του ΚΙΤ100 είναι ίσως το πιο δυνατό χαρτί του συστήματος:
H μονάδα Uni-Q όντας ομοαξονική προσφέρει ιδανικές συνθήκες για την δημιουργία ενός phantom κεντρικού καναλιού επιτρέποντας έτσι στην Kef να σχεδιάσει ένα σύστημα 4.1 που προσεγγίζει τις επιδόσεις σε στερεοφωνική εικόνα ένα πραγματικό 5.1.

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Κατασκευαστής : KEF
Αποστολή : Άμεση αποστολή
Παράδοση : Αθήνα : 1 εργ/μη, Υπ.Ελλάδα : 2 εργ/μες
300,00€
Προσθήκη του KEF Instant Theatre KIT100 Silver (stock) στο καλάθι αγορών Εκτυπώστε το φυλλάδιο πληροφοριών του προϊόντος KEF Instant Theatre KIT100 Silver (stock)

Στείλτε τα στοιχεία του προϊόντος KEF Instant Theatre KIT100 Silver (stock) με email
Κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού με τον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν KEF Instant Theatre KIT100 Silver (stock)
Εγγύηση 6 Μήνες
Συσκευσία Εργοστασιακή
Κατηγορία Ήχος
Κατάσταση Μεταχειρισμένο
Δεν υπάρχουν καταχωρημένα τεχνικά χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο προϊόν...παρακαλώ δοκιμάστε ξανά σε λίγες ημέρες

Δεν έχουν καταχωρηθεί σχετικά προϊόντα για το συγκεκριμένο προϊόν...παρακαλώ δοκιμάστε ξανά σε λίγες ημέρες.

Δεν έχουν καταχωρηθεί σχετικά προϊόντα για το συγκεκριμένο προϊόν...παρακαλώ δοκιμάστε ξανά σε λίγες ημέρες.

 
 
 
Οι παραγγελίες σας | Τα αγαπημένα σας | Ρυθμίσεις Newsletter | Τα στοιχεία σας
Οδηγοί εγκατάστασης | Πληροφορίες service | Συχνές ερωτήσεις
Progressive.gr | Προσωπικά δεδομένα | Τρόποι πληρωμής | Τρόποι αποστολής | Πληροφορίες προϊόντων
Επικοινωνία με το Progressive.gr | Να σας τηλεφωνήσουμε;
 

© 1999-2017 Progressive
Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

 
 
Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.